måndag 16 april 2007

Dax att vakna!

Goddagens! Ja, det var väl nästan vad jag kunde säga när jag vaknade denna måndag.

Britney strejkade som väckningssignal och det blev väldans bråttom. I vanliga fall så går det i 200 km/h när jag försover mig, vilket inte händer ofta, tack o lov. Då har jag inte kommit ut i bilen ännu. Vad som fick mig att ta det lugnt just denna morgon vet jag inte, men jag ringde lite över 8 å frågade läraren om de hade börjat redan och att jag fastnat lite på Saltö. Han skrattade gott och sa att det inte var någon fara. Runt kvart i 9 rullade jag in på skolan. Några var iväg och lämnade en liten grävmaskin i Jämjö och ett par andra höll på med backövningar. Efter fikat tog jag hand om hjullastaren och rejjsade runt. Den gick lite konstigt och stannade för mig hela tiden. Det visade sig sen att det var diesel-"torsk". Bravo!! Är det 10 % så tycker maskinen att det är för lite. Det var bara att leta reda på dunkar och åka och tanka. Efter tankningen så var den dagen slut.
Tänk så fort det går när man har roilgt.

Vi hörs!
//Magnus

söndag 15 april 2007

Middag? Nä, jag tar en glass istället..

Halloj!
Vilket väder! Vilken värme! Perfekt att vara ute och gå eller åka inlines. Karlskrona har har gott om cykelvägar som är perfekta för inlines-åkning. Tänkte mig en tur till Glassiären, den lokala glassbaren, där folk står ända ute på gatan i kö. Men till slut så fick jag den...


Dessa glassar är som en hel middag å tar säkert 20-25 minuter att äta upp... så för säkerhets skull tog jag en till...


...fast i söndags då..


Jag skulle pressa lite på altanen i helgen också. Vindstilla och sol.. jätteskönt tänkte jag.. men byggarna på baksidan har ju lyckats med konststycket att ställa en kran mitt i vägen..


Så duktigt av dom..

Vi ses!
//Magnus